Piparkakkurasia

Oikein hyvää alkanutta vuotta 2014 kaikille! Onko joku teistä tehnyt uudenvuodenlupauksia? Itse en moisia tee, mutta toivomuksen esitin. Jos tuleva vuosi on puoliksikaan niin ihana kuin mennyt, olisin siitä erittäin onnellinen! :)

Joulua järjestäessä aika meni johonkin ja blogia tuli päivitettyä vähän vähemmän, ja joulun jälkeen ollaan lomailtu vain ja blogi on saanut pysyä sen aikaa vaiti. Koulut alkaa vasta ensi viikolla, mutta laitan teille tässä välissä vielä yhden kuvan piparkakkurasiasta jonka annoin lahjaksi. Rasian sisälle leivoin Ruispipareita


Rasia on valmistettu kaupan valmistaikinasta. Kannen reunoilla olevat piparkakun on tehty silikonimuotilla. Osat liimasin pikeerillä. 

Koska en ole mikään askartelijaihminen niin tein sitten tälläisen kortin. :) 
Ruudukko ja poro kuviointi pikeerillä, puput ovat piparkakkua ja hännäntöpönä on sokerihelmi.






9 kommenttia:

  1. Onpa todella hienoja piparitöitä sinulla täällä:).

    VastaaPoista
  2. Oi ihanaa, Johanna :)
    Hyvää uutta vuotta sinulle ja perhellesi
    T. Sanja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanja, ja oikein hyvää uutta vuotta myös sinulle ja perheellesi!

      Poista
  3. Nämä on kyllä niin uskomattoman kauniita! Mä en ikinä saisi tuollaisia aikaiseksi :)

    VastaaPoista
  4. Hei pitkästä aikaa! Ihan hävyttömästi kulunut aikaa viime kerrasta, mutta tuo loppuvuosi ja vuodenvaihde on ollut meillä yhtä hullunmyllyä myrskyineen, puiden kaatoineen ja ikkunaremontteineen. Nyt koitan vihdoin taas tehdä näitä rästiin jääneitä blogikierroksia. Eli oikein hyvää alkanutta uutta vuotta myös teille!:) Uudenvuoden lupauksia ei tule tehtyä, koitetaan vain elää parhaamme mukaan ilman sen kummempia lupauksia. Ruokailua olen nyt keventänyt, mutta se ei mitenkään liity vuoden vaihtumiseen. Välillä vain on tarvetta.;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...