Cocktailpalat lastensynttäreille

Merirosvosynttäritarjottavia tänäänkin tarjolla. Jotta bileet eivät menisi ihan herkkupainotteiseksi on cocktailherkut hyvä vaihtoehto korvamaan ainakin osan herkuista. Kun tikuttaa tarpeeksi monta vaihtoehtoa löytää taatusti jokainen juhlija, niin isot kuin pienetkin omat suosikkinsa. Meillä on joka kerta cocktailherkut huvenneet nopeaa tahtia, ja jo alla oleva ananas on yksi ohjelmanumeronsa sekin. Lapsista se on aina niin eksoottinen ja jonakin vuonna eräs pikkujuhlija oli aivan ihmeissään mikä kumma se on?

 Ihan hyvin tikut voisi tökätä meloniin, kaaliin tai mihin vain kovaan. Etsin useammasta kaupasta muovisia cocktailmiekkoja mutta ei niitä enään löytynyt, liekö hävinneet kokonaan valikoimista? Varaa jokaista cocktailpalaa noin pari desiä per raaka-aine, riippuen kuinka paljon juhlijoita on tulossa ja mitä muuta tarjottavaa on. Jos näitä jää yli niin se ei haittaa sillä ne maistuvat seuraavana aamuna aamupalallakin. :)


Cocktail-ananakseen tarvitset:

Ananas (valikoi sellainen jossa lehdet ovat hyväkuntoisia)
Paprikaa
Kurkkua
Viinirypäleitä
Kirsikkatomaatteja
Lihapullia
Nakkeja
Juustoa

Lisäksi muutamaa eri sorttia dippejä.


Pilko ainekset edellisenä päivänä valmiiksi esimerkiksi pakastuspusseihin ja tikuta ne ananakseen juhlapäivänä. Lapset osallistuu tähän puuhaan varmasti enemmän kuin mielellään. 

Valmista dipit ja aseta tarjolle. 




6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Näitä voisi tehdä pöytään useammankin, jos juhlat on eksoottisempaa teemaa niin aivan hyvin näihin voisi tikuttaa muutakin, joihinkin vaikka vaahtokarkkeja ym. Eikä ole kalliskaan rekvisiitta ja kivaa kun senkin voi sitten juhlien jälkeen syödä pois :)

      Poista
  2. Voi kun kiva!!! Itselle ei tullut mieleen silloin kun meloni tähän toteutukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meloni olisi hyvä sekin, itse olen jämähtänyt tähän ananakseen. :D

      Poista
  3. Aivan hurmaava! Toimii varmaan vähän isommankin lapsen synttäreillä, kuten tämä vesimelonigrillikin http://badmamaskitchen.blogspot.fi/2014/08/vesimelonigrilli-pallogrilli.html
    Keväisin terkuin, Susanna Bad Mama's Kitchenistä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä näitä voi käyttää minkä ikäisen synttäreillä vain. Vaikka rantabileissä :D
      Tuo vesimelonigrilli-idea on mahtava! Pitäisköhän elokuussa toteuttaa esikoisen bileissä... :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...